HERITAGE

Ideja për krijimin e një salloni bukurie nga Ardi Borova lindi në vitin 1993..

________________________
“Borova Salon”

Vëmendja ndaj çdo detaji dhe impenjimi për të sjellë tek çdo klient një stil të ri dhe ide të reja,
bën që klientët tanë të kenë një eksperiencë unike në sallonin tonë.

________________________
previous arrow
next arrow
Slider

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.