________________
Lyerje
________________
Slider

Lyerje

INFORMACION

Jeni në kërkim të një përditësimi në punën tuaj?

Eksploroni në maksimum mundësitë që lyerja mund t’i ofroj bisnesit tuaj në punën e përditëshme në sallon. Përmes sesioneve të punës së udhëhequr dhe demostrimeve teknike të detajuara ne do t’ju ilustrojmë rëndësinë e lyerjes në krijimin e një look-u të plotë, bashkë me marrëdhënien që krijohet në dhënien e balancës dhe formës. Ky kurs është frymëzuar nga metodat e zotëruara nga “Borova Academy” – “Abc-ja e lyerjeve të flokëve sipas mënyrës Ardi Borova Salon”, ky kurs mbulon seksione inovative dhe teknika aplikimi në udhëheqje e përzgjedhejve të lyerjeve efektive dhe miksime të sakta. Kursi “Sallon Kreativ Lyerje” ju jep akoma më shumë vetbesim në dhënien e një shërbimi të plotë klientëve tuaj, ndërkohë që të ardhurat rriten.

Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedhur në program atë çfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër informacion ju lutemi të na kontaktoni!

+355 4 2270967

+355 68 2026118

+355697636666

ose

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.