____________________________________________________________________________________________________________________________________
Më të mirët tek Ardi Borova Academy
____________________________________________________________________________________________________________________________________
Slider

Kurse për meshkuj (Berber)

Specializim afatshkurtër

Ardi Borova Akademi specializim afatshkurter prerje

Prerje

1-2 ditë dhe 1-2 javë

Ardi Borova Akademi specializim afatshkurter stilim

Stilim

1-2 ditë dhe 1-2 javë

Ardi Borova Akademi specializim afatshkurter lyerje

Lyerje

1-2 ditë dhe 1-2 javë

Ardi Borova Akademi specializim afatshkurter prerje per meshkuj

Prerje për meshkuj

1-2 ditë dhe 1-2 javë

Vip Class me Ardi Borova

Ardi Borova Akademi Vip class prerje kreative

Prerje Kreative

1-2 ditë & 1-2 javë

Ardi Borova Akademi Vip class lyerje kreative

Lyerje Kreative

1-2 ditë & 1-2 javë

Ardi Borova Akademi Vip class stilim kreativ

Stilim Kreativ

1-2 ditë & 1-2 javë

Ardi Borova Akademi Vip class make up kreativ

Make Up Kreativ

1-2 ditë & 1-2 javë

Be Blonde

Ardi Borova Akademi Be blonde teknika e fijeve

Teknika e fijeve

1-2 dite dhe 3 muaj

Ardi Borova Akademi Be blonde teknika shatush bayalage

Teknika Shatush Bayalage

1-2 dite dhe 3 muaj

Ardi Borova Akademi Be blonde teknika e dekolorimeve

Teknika e dekolorimeve

1-2 dite dhe 3 muaj

Ardi Borova Akademi Be blonde teknika e bojes platin

Teknika e bojes platin

1-2 dite dhe 3 muaj

Kurse estetike

Kurse

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.