______________________________________________________________________________________________________________
TATTOO VETULLA & KONTURIM BUZE
______________________________________________________________________________________________________________
Slider

Tattoo vetulla & konturim buze

INFORMACION

Kursi është i përbërë nga një trajnimi intensiv, i dizenjuar për të ngritur fillestarët në nivel të avancuar si në rikonstruktimin e vetullës ashtu dhe në konturimin e buzëve. Përgjatë ditëve të trajnimit do të përfshihen 12 workshop-e që do t’ju japin mundësinë të perfeksiononi aftësitë tuaja nën ndjekjen dhe mbikqyrjen e trajnuesve të Ardi Borova Academy.

Do të mësoni të bëni tattoo të përhershme dhe të përkohshme.

Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedhur në program atë çfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër informacion ju lutemi të na kontaktoni!

+355 4 2270967

+355 68 2026118

+355697636666

ose

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.