__________________________________________________________
PRERJE PER MESHKUJ
__________________________________________________________
Slider

Prerje për meshkuj

INFORMACION

Zgjidhni kursin tonë “Prerje Meshkuj”, ku do të mësoni teknikat e avancuara të prerjes së flokëve për meshkuj, si prerja e flokëve me gërshër mbi krehër, qethjes bashkë me shakllëzimet 0 - 45°, shkallëzimet normale, të fortë dhe prerjet drejtë. Variacionet e ndryshme do t’ju tregojnë kombinimin e këtyre teknikave bazë për të prodhuar një varietet të plotë të formave moderne, të cilat kur arrijnë bëhen në fomë të përsosur na japin mundësinë të krijojmë një repertor të gjë gjërë modelesh.

Praktika në workshops, demostrimet dhe teoria do t’ju japin bazat e duhura për të zhvilluar dhe sofistikuar aftësitë tuaja, në një ambjent stimulues dhe kreativ.

Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedhur në program atë çfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër informacion ju lutemi të na kontaktoni!

+355 4 2270967

+355 68 2026118

+355697636666

ose

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.