_____________________________________________________________________________________________________
MAKE UP PER TV, FILM DHE MEDIA
_____________________________________________________________________________________________________
Slider

Make up për tv, film dhe media

INFORMACION

Mësoni grimin për skenë! Do t’ju mësojmë se si të punoni në set-e, produksione, dhe performanca në mënyrë që të sillni në skenë karaktere plotë jetë!

Në këtë kurs do të mësoni :

  • Teknikat e aplikimit të grimit për TV, film dhe HD media
  • Rëndësiae detajeve, besueshmërisë dhe vazhdimësisë në punën tuaj
  • Planifikimet para produksion
  • Roli i grimierit në proçesin e produksionit
  • Si të punoni në mungesë të set-it tuaj të punës
  • Si të aplikoni një look që të duket sa më natyral në ekran.

Hyrje në efektet speciale :

  • Teknikat e krijimit të efekteve speciale
  • Si të krijohet një punë cilësore
  • Si të krijohen efektet e mavijosjes.

Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedhur në program atë çfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër informacion ju lutemi të na kontaktoni!

+355 4 2270967

+355 68 2026118

+355697636666

ose

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.