________________________________________________________________
MANICURE & PEDICURE
________________________________________________________________
Slider

Manicure & Pedicure

INFORMACION

Nëse jeni duke menduar të filloni një kariere në kujdesin për thonjtë ose të kurseve në manicure & pedicure, ky është një fillim ideal!

Çdo grua kërkon të ketë duar dhe këmbë atraktive! Prandaj, sot manicure & pedicure është një sektor shumë i rëndësishëm në çdo sallon. Gjithashtu, pasi të jeni çertifikuar, gjatë ushtrimit të profesionit puna juaj do të japë rezultate të tilla sa klientët do të jenë të interesuar për të përdorur të njëjtat produkte që keni përdorur ju me ta. Kështu që do të fillojë edhe tregtimi i produkteve!

Ky kurs ju trajnon për :

  • Diagnostikimin e thonjve
  • Proçedurën e manicure dhe pedicure
  • Proçedura e French manicure
  • Puna me kulikulat
  • Masazhimi i duarve dhe këmbëve.

Përgjatë kursit do të zhvillohen trajtime të ndryshme. Është e rëndësishme që thonjtë me xhel apo zgjatjet e tyre t’i hiqni ditën para se të filloni kursin!

Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedhur në program atë çfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër informacion ju lutemi të na kontaktoni!

+355 4 2270967

+355 68 2026118

+355697636666

ose

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.