________________
Vip Club
________________
Slider

Vip Club

Vip Club

Në “Vip Club” zhvillohen trajnime për çdo parukier/parukiere me eksperiencë që dëshiron të jetë gjithmonë i përditësuar rreth tendencave dhe teknikave me të fundit në botën e parukerisë. Gjithashtu, do të organizohen evente në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar për të gjithë anëtarët, në mënyrë që të informohen dhe të mesojnë trendet, teknikat, dhe produktet më të fundit në këtë fushë. Gjatë kohës që do të jeni të anëtarësuar do të të merrni pjesë në konkurse të ndryshme në vend si dhe në konkurse online dhe në eventet që mund të zhvillohen brënda dhe jashtë Shqipërisë.

Benefitet

Falë pjesmarrjes në Vip Club do t’ju jepet mundësia që të promovoheni si parukier, të reklamoni punën e tuaj në revista dhe televizione si dhe të marrni informacionet më të fundit.

Gjatë këtij trajnimi, kërkohet nga të gjithë pjesëmarrësit të jenë aktivë dhe të përkushtuar për të pasur një prezantim sa më të mirë.

Anëtarësimi

Mund të anëtarësohet çdo parukier/parukiere që ka 2-3 vite eksperiencë për një periudhë kohe nga 1-3 vjet kundrejt një tarife vjetore.

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.