______________________________________________
LYERJE KREATIVE
______________________________________________
Slider

Lyerje Kreative

INFORMACION

Dëshiron të shprehësh talentin në teknikat e lyerjeve?

Në qoftë se po, atëherë zgjidh kursin tonë “Vip Class Lyerje”.

Prezantimi i përsosur me këtë formë gjallësuese të përzgjedhjes dhe aplikimit të ngjyrave është një aftësi që do të rrisë mundësitë tuaja të fitimit.

Në këtë kurs ju do të studioni teorinë e tabelës së ngjyrave, për lyerje të plota, të pjesshme dhe teknikat e kombinimit të ngjyrave përmes demostrimit si dhe sesionet e praktikës. Shumë shpejt do t’ju rritet vetbesimi në përzgjedhjen e ngjyrave që plotësojnë tonin e ngjyrës së klientit tuaj; dhe do të zgjidhni teknikat e aplikimit që do ti japin një dimension të ri flokëve.

Ne besojmë se përvetësimi i këtyre aftësive është me shumë rëndësi përpara se të kaloni në një punë më të avancuar, kështu që kapeni mundësinë për ta filluar mbarë botën e ngjyrave!

Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedhur në program atë çfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër informacion ju lutemi të na kontaktoni!

+355 4 2270967

+355 68 2026118

+355697636666

ose

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.