______________________________________________________
MAKE UP PER NUSE
______________________________________________________
Slider

Make up për nuse

INFORMACION

Do t’ju shoqërojmë përgjatë të gjithë proçesit të hapave të nusërisë – gjithçka duke filluar nga konsulta e pare, deri tek prova e fundit e grimit, dhe se si të përgatitet çdo gjë për ditën e madhe.

Bazat për Grim Nuse :

 • Roli i një grimieri në ditën e dasmës
 • Si të mbushësh sezonin me rezervime
 • Tri hapat kyç në proçesin e rezervimeve të nusërisë
 • Si të ndërtohet një çantë me të gjithë produktet/aksesorët e nevojshëm të nusërisë

Konsultimi për grimin e nusërisë :

 • Si të kryhet një konsultim i përshtatshëm për grimin e nusërisë
 • Pyetjet e duhura për t’i bërë nuses
 • Manierizmat e duhura të konsultimit

Teknikat e aplikimit të grimit të nuseve :

 • Teknikat e aplikimit të grimit të nuseve
 • Si të bëhet kalimi i look-ut të nuses nga paraditja në darkë
 • Si të bëhet një provë e plotë e grimit të nuses

Ikonat e grimit dhe trend-et e viteve të fundit :

 • Si është zhvilluar dhe përfshirë industria e grimit ndër vite
 • Si janë zhvilluar produktet e grimit nga grimi i filmave
 • Ikonat e shekullit të XX
 • Grimi ndër epoka

Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedhur në program atë çfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër informacion ju lutemi të na kontaktoni!

+355 4 2270967

+355 68 2026118

+355697636666

ose

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.