________________
STILIM
________________
Slider

Stilim

INFORMACION

Dëshironi të rrisni vetbesimi tuaj profesional?

Kursi “Stilim” është i krijuar ekskluzivisht për t’i dhënë zgjidhje nevojave të studentëve me aftësi të mira në parukeri në një kohë të shkurtër.

Do të përvetësoni akoma më mirë teknikat moderne rreth stilimit të flokëve. Ju do të merrni guidë dhe mentorim personal nga ekipi më i njohur në Shqipëri, “Borova Academy”.

Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedhur në program atë çfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër informacion ju lutemi të na kontaktoni!

+355 4 2270967

+355 68 2026118

+355697636666

ose

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.