_______________________________________________________________________________________
TRAJTIME TRUPI & DEPILIME
_______________________________________________________________________________________
Slider

Trajtime trupi & Depilime

INFORMACION

Në qoftë se je në kërkim të kursit më të mirë mbi estetikën, je në vendin e duhur!

Kryesisht trajnimi juaj do të konsistoj në :

  • Specializim për kujdesin e lëkurës
  • Kujdesin e lëkurës së fytyrës
  • Depilim
  • Trajtime të lëkurës kundër plakjes.
  • Aplikime balte argjile

Ndjekja e kursit kërkon që të jeni të dedikuar dhe të vëmëndshëm ndaj detajeve. Fitimet e estetistëve janë të konsiderueshme duke ju referuar tregut në Shqipëri.

Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedhur në program atë çfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër informacion ju lutemi të na kontaktoni!

+355 4 2270967

+355 68 2026118

+355697636666

ose

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.