__________________________________________________________________________
Programi partneritete
__________________________________________________________________________
Slider

Partneritete

Partneritete

Kërkoni studentë për të punësuar?

Nëse jeni në kërkim të profesionistëve më të mirë në fushën e parukerisë, make up, dhe estetikë, “Borova Academy” ju jep mundësinë të kontaktoni me studentët më të mirë të akademisë sonë.

Ne ju ndihmojmë të arrini objektivat tuaja!

Kërkoni sallon për të aplikuar?

Sapo keni mbaruar kursin në parukeri, estetikë apo make-up dhe jeni duke kërkuar një sallon ku të punoni?

“Borova Academy” ju jep mundësinë të kontaktoni me sallonet më të mira në Shqipëri.

Ne ju ndihmojmë të arrini objektivat tuaja!

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.