__________________________________________________________________________________________________________________________________________
MAKE UP PER FASHION, GLAMOUR & SFILATA
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
Slider

Make up për fashion, glamour & sfilata

INFORMACION

Me anë të këtij kursi të kombinuar, do të pajiseni me çertifikatën më të kërkuar në grim. Kur të çertifikoheni do të jeni gati për të bërë revolucionin tuaj në grim dhe fashion. Përgjatë këtij kursi ju do të mësoni se si të vishni klientët tuaj në saj të formave të trupit, moshës, për mbrëmje, dasma, shatëzani etj.

Grimi Glamour & Fantazi :

 • Bazat e Glamour-it
 • Teknikat esenciale të syve dhe buzëve
 • Grim Fantazi
 • Puna me kremrat
 • Vizatimet e trupit dhe mbulimet e tattoo-ve
 • Si të krijoni një look të frymëzuar nga Lady Gaga
 • Kombinim Grim + Veshje
 • Theksimi i tipareve, zmadhimi, shkëlqimi
 • Unifikimi i hijeve dhe aplikimi i penelit grafit

Puna me një stilist :

 • Si fashion-i dhe grimi influencojnë njëri-tjetrin
 • Pashikimi dhe njohja e trend-eve të ngjyrave
 • Si të plotësohet puna e stilistit me anë të grimit
 • Puna me një grafik fytyre
 • Si të transformohet grimi i përdistshëm për një sfilatë.

Tema specifike : Lidhjet në industrinë e artit të grimit :

 • Diversiteti në karierën tuaj
 • Punët vullnetare, asistimi dhe intership-et
 • Agjensitë
 • Zhvillimi profesional
 • Pajisjet dhe distributorët e grimit.

Ikonat e grimit dhe trend-et e viteve të fundit :

 • Si është zhvilluar dhe përfshirë industria e grimit ndër vite
 • Si janë zhvilluar produktet e grimit nga grimi i filmave
 • Ikonat e shekullit të XX
 • Grimi ndër epoka

Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedhur në program atë çfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër informacion ju lutemi të na kontaktoni!

+355 4 2270967

+355 68 2026118

+355697636666

ose

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.