__________________________________
KURSE ONLINE
__________________________________
Slider

Kurse online

Kurse online

Kurset tek "Ardi Borova Academy" do te zhvillohen online, si webinare, në faqen tonë zyrtare.

Edukimi Digjital

Akademia jonë do të jetë e hapur për të gjithë njerëzit e interesuar. Por për shkak të pandemisë mund të jetë e veshtirë për disa nga ju që t'i bashkoheni akademisë, prandaj ne kemi vendosur ta sjellim mësimin tek ju nëpërmjet rrjeteve sociale.

Ardi Borova Academy,Kurse Online

Seanca Digjitale

Për kë është?
Për stilistë dhe njerëz të interesuar në fushën e stilimit.
Cilat janë objektivat?
Të shpërndajmë lajmin në media sociale dhe të drejtojmë klientët dhe njerëzit e apasionuar pas stilimit tek ne nepermjet rrjeteve sociale.
Cilat formate do të përdoren?
Rrjete të ndryshme sociale si Instagram, Facebook, Zoom etj.Do të lidhemi me ju nëpërmjet këtyre rrjeteve për tju mësuar dhe treguar teknika të ndryshme për stilimin prerjen dhe lyerjen e flokëve.

Ardi Borova Academy,Kurse Online,Seanca Digjitale

Programe personale

Na tregoni cilat janë deshirat tuaja, dhe ne do të zhvillojme nje program vetem per ju!
Objektivat
Ne do të krijojmë kurse rreth nevojave tuaja me anë të seancave të shkurtra ku do tju mesojmë per teknika të ndryshme.
Përmbajtja e seancave
Video të shkurtra edukative rreth një modeli/teknike

Ardi Borova Academy,Kurse Online,Programe personale

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.