______________________________________________
MAKE UP KREATIV
______________________________________________
Slider

Make Up Kreativ

INFORMACION

Dëshiron të shprehësh talentin në botën e make-up?

Në qoftë se po, atëherë zgjidh kursin tonë “Make-Up Kreativ”.

Prezantimi i përsosur i teknikave më të rëndësishme nga Ardi Borova rreth make-up.

Në këtë kurs ju do të studioni teorinë e ngjyrave dhe teknikat e make-up, kursi do të jetë i ndërthurur me sesionet e praktikës për të përvetësuar çdo element. Shumë shpejt do t’ju rritet vetbesimi dhe do të zgjidhni teknikat më të mira të aplikimit.

Ne besojmë se përvetësimi i këtyre aftësive është me shumë rëndësi përpara se të kaloni në një punë më të avancuar, kështu që kapeni mundësinë për ta filluar mbarë në botën e make-up!

Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedhur në program atë çfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër informacion ju lutemi të na kontaktoni!

+355 4 2270967

+355 68 2026118

+355697636666

ose

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.