_________________________________________________________
MENAXHIM SALLONI
_________________________________________________________
Slider

Menaxhim salloni

INFORMACION

Dëshironi të rrisni vetbesimi tuaj profesional? Dëshironi të mësoni më shumë rreth menaxhimit të një salloni?

Kursi Master (post-çertifikim) është unik dhe inovativ në përmbajtje dhe i krijuar për t’i dhënë zgjidhje nevojave të studentëve/parukierëve që kanë eksperiencë në menaxhimin e një salloni.

Falë këtij kursi do të arrini nivel të lart profesional do të përvetësoni gjithnjë e më mirë pikat kyçe të menaxhimin të një salloni. Por, çfarë është më e rëndësishmja ne do të mësoni teknikat e marrëdhënies me klientin. Një sallon i mirë, është i tillë dhe falë një menaxhimi të mirë. Struktura formale e të mësuarit kompeson të gjithë elementët e nevojshëm duke ju dhënë ndihmën e nevojshme për të krijuar një emër në fushën e parukerisë.

Ju do të merrni guidë dhe mentorim personal nga ekipi më i njohur në Shqipëri, “Borova Academy”, përmes të gjithë niveleve të kursit. Një vlerësim personalizuar do të kryhet çdo muaj që të sigurohemi që jeni duke i arritur objektivat e kursit sipas standardeve të “Borova Academy”.

Pas përfundimit me sukses të këtij kursi ju do të merrni titullin Profesionist/Mjeshtër në fushën e menaxhimit të një salloni.

Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedhur në program atë çfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër informacion ju lutemi të na kontaktoni!

+355 4 2270967

+355 68 2026118

+355697636666

ose

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.