________________
sTAFI

Vëmendja ndaj çdo detaji dhe impenjimi për të sjellë tek çdo klinet një stil të ri dhe ide të reja,
bën që klientët tanë të kenë një eksperiencë unike në sallonin tonë.

_______________
Slider

Stafi

Stafi

Salloni “Ardi Borova” ofron të gjtha shërbimet në fushat e parukerisë dhe estetikës.

Këtu përfshihen shërbimet për flokun, fytyrën, duart dhe trupin tuaj, si për ferma dhe për meshkuj.

Ardi

Deniz

Semi

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.