______________________________________________________________________________________________________________
MAKE UP PER FOTO DHE EVENTE LIVE
______________________________________________________________________________________________________________
Slider

Make up për foto dhe evente live

INFORMACION

Me anë të këtij kursi të kombinuar, do të pajiseni me çertifikatën më të kërkuar në grim! Falë këtij çertifikimi do të jeni gati për të bërë revolucionin tuaj në grim dhe fashion. Përgjatë kursit ju do të mësoni se si të vishni klientët tuaj në saj të formave të trupit, moshës, për mbrëmje, dasma, shatëzani etj.

Grimi për Fotografi & Evente Live :

  • Grimi për sfilata
  • Proçesi i punës në një shfaqje fashion-i
  • Grimi për fashion fotografi
  • Si funksionojnë set-et fotografike

Arti i grimit për fotografi, reklama dhe Evente Live :

  • Ndërtimi i një reputacioni dhe biznesi
  • Mundësitë e punëve me fotografë
  • Arritja e konceptit “bukuri e pastër”
  • Teknikat e grimit për fotografi
  • Grimi i trupit
  • Manyrat profesionale.

Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedhur në program atë çfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër informacion ju lutemi të na kontaktoni!

+355 4 2270967

+355 68 2026118

+355697636666

ose

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.