______________________________________________
PRERJE KREATIVE
______________________________________________
Slider

Prerje Kreative

INFORMACION

Shfrytëzoni mundësinë për të ndjekur një kurs kreativ për prerjet me Ardi Borovën, një nga stililistët më të mirë të flokëve në Shqipëri!

Ai do të përdorë përvojën e tij të pasur për t’ju siguruar një eksperiencë të paharrueshme. Ardi do t'ju udhëheqë në seancat e punës dhe do t’ju ofrojë demonstrime provokuese duke ju dhënë mundësinë të krijoni një portofol të modeleve më të reja në prerjen e flokëve, për të frymëzuar klientët tuaj por edhe anëtarët e tjerë të ekipit në sallonin tuaj. Ai do t'ju frymëzojë teksa ju rrëfen rrugëtimin e tij profesional në fillimet e karrierës së tij në shtetet më të rëndësishme të Europës.

Shfrytëzoni këtë mundësi për t’u informuar dhe motivuar!

Kursi ynë i është dedikuar risive në botën e prerjeve (për meshkuj dhe femra) dhe teknikave të bazuara në eksperiencën e Ardi Borovës.

Ky kurs është i përshtatshëm si për një parukier që sapo është kualifikuar por edhe për një parukier që ka më pak eksperiencë në prerjen e flokëve, që është në kërkim të ideve të reja. Kjo është mundësia juaj për të kuptuar se si kjo disiplinë unike kombinohen teknika të ndryshme për të prodhuar një repertor të plotë modelesh.

Praktika në sesionet e punës, është përshtatur më së miri në punët klasike të një salloni me demostrime të detajuara që do t’ju frymëzojnë, motivojnë dhe fuqizojnë!

Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedhur në program atë çfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër informacion ju lutemi të na kontaktoni!

+355 4 2270967

+355 68 2026118

+355697636666

ose

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.