__________________________________________________________________________
Programi partneritete
__________________________________________________________________________
Slider

Programi partneritete

Programi partneritete

Ardi Borova ju mundëson të keni sallonin që gjithmonë keni dëshiruar!

“Borova Salon” i jep mundësinë të gjithë parukierëve me eksperiencë nga çdo qytet i Shqipërisë të hapin një filial të “Borova Salon”. Parukierët e përzgjedhur do të ndjekin një trajnim pranë sallonit tonë për të mësuar të gjitha teknikat dhe proceset që ne ndjekim.

Benefitet e një partneriteti me “Borova Salon” :

  • Avantazhi i të pasurit ekskluzivitetin e brand-it “Borova Salon”.
  • Ndjekja e teknikave dhe proçeseve të mirë përcaktuara.
  • Përditësime të vazhdueshme rreth teknikave më të reja në botën e parukerisë, make up-it, dhe estetikës.
  • Përditësime të vazhdueshme rreth trendeve më të reja në botën e parukerisë, make up-it, dhe estetikës.

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.