________________
PRERJE
________________
Slider

Prerje

INFORMACION

Jeni të interesuar të mësoni format më fine të prerjeve për femra?

Do të jetë një javë e dedikuar kritereve të teknikave që përdoren nga parukierët e trajnuar të “Borova Academy”, duke ju dhënë kohën dhe hapsirën për të perfeksionuar linjat, shkallëzimet 0 - 45° dhe shkallëzimet normale, të fortë si dhe kombinimin e tyre. Ky kurs ju jep më të mirën për të zhvilluar aftësitë dhe njohuritë tuaja duke ndjekur guidat e detajuara nga instruktor të mirë kualifikuar.

Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedhur në program atë çfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër informacion ju lutemi të na kontaktoni!

+355 4 2270967

+355 68 2026118

+355697636666

ose

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.