__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
MAKE UP PER TEATER, BALET & PERFORMANCA LIVE NE SKENE
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Slider

Make up për teater, balet & performanca live në skene

INFORMACION

Mësoni grimin për skenë! Do t’ju mësojmë se si të punoni në set-e, produksione, dhe performanca në mënyrë që të sillni në skenë karaktere plotë jetë!

Performanca live në skenë :

  • Si të ngrini një set pune
  • Si të punoni me ekipin e produksionit
  • Teknikat e aplikimit të grimit për t’ju përshtatur dritave të ndryshme të skenës
  • Grimi hap pas hapi në skenë
  • Rolet extra dhe përgjegjësitë e një grimieri në set
  • Teknikat e përshtatshme të pastrimit fytyrës dhe të heqjes së grimit.

Pikturimi i fytyrës :

  • Teknikat e pikturimit profesional të fytyrës
  • Si të transformohet fytyra e njeriut në fytyrë kafshe.

Grimi i karaktereve :

  • Si të transformohet një performues duke përdor grim të plotë të karakterit
  • Si të krijohet grimi i një look-u për një karakter të frikshëm.

Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedhur në program atë çfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër informacion ju lutemi të na kontaktoni!

+355 4 2270967

+355 68 2026118

+355697636666

ose

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.