Dëshmi

Jonida Mero

Ardi Borova është ndryshe nga të tjerët sepse kur ti i kërkon diçka të dëgjon me vëmendje dhe pastaj të sugjeron atë për të cilën ti ke nevojë, dhe ti del nga salloni gjithmonë shumë e kënaqur me shërbimin. Nuk ndodh kështu me parukierët e tjerët. Ata të dëgjojnë, aplikojnë atë që ti do ekzaktësisht por ti del nga salloni më e merzitur nga çfarë ishe kur hyre.

Ardi Borova është partneri yt në krim me pak fjalë!

Tek “Ardi Borova Salon” më ka pelqyer më shumë se çdo gjë tjetër fakti që gjithmonë kam dalë e buzeqeshur dhe lidhja që kam krijuar. Një lidhje që me pengon të provoj dhe të eksperimentoj tek flokët e mi çdo gje qe nuk mban dorën e Ardi Borovës ose që nuk ka kaluar në filtrin e tij.

Patjetër qe do e sugjeroja qoftë edhe për të provuar atë që unë provoj!

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.