Dëshmi

Eugena Tomini

“Ardi Borova Salon” nuk do ta përkufizoja vetëm si një "sallon", por do të thoja që është oaz i cilesisë, i sigurisë së trajtimit, dhe i modelimit. Stafi ka një nivel të lartë të mikëpritjes, relaksit dhe të respektit i të qenurit kliente! Kur bëhesh kliente e “Ardi Borova Salon” është shumë veshtirë të kërkosh një pamje të re tek një sallon tjetër, sepse aty merr kënaqësinë e të ndjerit ndryshe, mund të aplikosh tendecat më të reja të kohës me siguri, sepse eksperienca 20 vjecare e “Ardi Borova Salon” ta garanton këtë! Do t’ja sygjeroja “Ardi Borova Salon” të gjithëve, sepse kur ndihesh mirë kërkon që këtë ndjesi ta ndash me të tjerët. Nuk dua të bëhem e përsëritur por salloni i Ardi Borovës faktin që të dukesh më e re e garanton në mënyrën më cilësore dhe me teknikat më të fundit inovative të modelingut! Jam shumë e kënaqur nga shërbimi i “Ardi Borova Salon”!

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.