Dëshmi

Julian Demeti

“Ardi Borova Salon” është një ndër sallonet më të mira në Tiranë, ku tashmë jam prej vitesh klient dhe i besoj pamjen time. Kam qenë dhe vazhdoj të jem shumë i kënaqur nga rezultati përfundimtar, nga stafi shumë profesional dhe mikëpritës, dhe shërbimi perfekt ndaj klientit. Do t’ja sygjeroja “Ardi Borova Salon” kujdo që kërkon profesionist të vërtetë në këtë fushë dhe dëshiron të ketë një look gjithmonë të kuruar.

Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.