flo
_______________________________________________________
Fillo një karrierë
_______________________________________________________
Slider

Fillo një karierë

Fillo një karierë

Nëse dëshironi të punoni në sallon më të mirë në Tiranë apliko tani!

“Borova Salon” është salloni ku mbizotëron fryma pozitive dhe ku stafi është gjithmonë i motivuar për të ngjitur shkallët e karrierës dhe për të dhënë më të mirën e tij. Gjithashtu, është vendi ku klientët marrin gjithmonë shërbimin më të mirë nga një staf i pregatitur dhe korrekt.

Progresi juaj është objektivi ynë!

Apliko tani

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Regjistrohuni për të mësuar tendencat e fundit nga Ardi Borova!

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.