________________
Produkte
_______________
Slider

Produktet

bagno_cachemere_shampo_kujdesi_per_floket_ardi_borova

BAGNO CACHEMERE

2 500,00 Lek secili 250 ml


Specifikime

 • Cashmere Bath është shampo që mundet, përmes veprimit të saj
  - Zbut flokët e gjatë duke i bërë ato më të bukura dhe të luftueshme qofshin të lagura apo të thata
  - Kontraston formimin e skajeve të ndarë
  - I lë flokët të butë dhe me shkëlqim
  Përdorimi i rregullt përmirëson rezistencën e flokëve ndaj ekspozimit ndaj rrezeve të diellit, agjentëve atmosferikë dhe tërheqjes së furçave.
  Kryesisht trekomandohet për flokë të hollë dhe të dobët.
 • Vendoseni në flokë të lagur.
  - Përhapni një sasi të mjaftueshme të produktit në flokë
  - Masazhojeni butësisht
  - Shpëlajeni
  - Përsëriteni sipas nevojës
  Sugjeruar për përdorim së bashku me Super-Shine Gloss Effect Diamond Mask.
 • Pasuruar me disa përbërës aktivë që së bashku kryejnë funksione që ndihmojnë flokët.
  - Proteinat e gruri: mbron fijet e flokëve duke i bërë flokët më të shkëlqyeshme gjithashtu përmirësojnë rezistencën e flokëve ndaj tërheqjes së larjes.
  - Derivatet kationike të celulozës mbushin kutikulin, duke i dhënë qëndrueshmëri flokëve.
 • Regjistrohuni në buletinin tonë

  Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.