____________________________
Produkte
____________________________
Slider

Produktet

88_curly_look_stilim_kujdesi_per_floket_ardi_borova

88 CURLY LOOK

1 500,00 Lek secili 200 ml


Specifikime

 • 88 Curly Look është stiluesi me qëndrueshmëri të gjatë, që përmes veprimit të tij
  - Fikson në mënyrë të përsosur ondet dhe kaçurrelat edhe në flokët më të pakontrollueshëm, për më shumë se 48 orë
  - Mbron kaçurrelat nga lagështia.
  Produkti është ideal për ata që duan të ushqejnë flokët e tyre, duke i stiluar ato. Ideale për t’u përdorur në flokë kaçurrela. Tharje perfekte me difuzor. Rikthen kaçurrelat natyrale pa i bërë ato të duken të ngurta. Formon kaçurrelat edhe në flokët e drejtë.
 • Vendoseni në flokë të lagur.
  - Shkundeni përpara përdorimit.
  - Shpërndani sasinë e nevojshme në pëllëmbën e dorës.
  - Përhapeni në mënyrë të barabartë dhe më pas stiloni flokët.
  Për një efekt të butë natyral, lëvizni lehtë flokët me duar.
  Për të rikthyer kaçurrelat natyrale midis modeleve të flokëve, thjesht aplikojeni në flokë të thatë.
  88 Curly Look ju lejon të formoni flokët e drejtë në kaçurrela duke përdorur në sasi më të mëdha.
 • I pasur me përbërës aktivë që së bashku kryejnë funksione që ndihmojnë flokët.
  - Krem kundër diellit mbron nga rrezet UV.
  - Përzierje e lipideve me mjete formuese që veprojnë shpejt pa i rënduar flokët
  - Derivati ​​i celulozës është një kondicioner polimer që i jep qendrueshmëri flokëve dhe një efekt filmogjenik. Përmirëson luftueshmërinë e flokëve të lagur dhe të thatë, duke e bërë atë më të shkëlqyeshëm me më shumë vëllim duke ulur ngarkesën elektrostatike.
 • Regjistrohuni në buletinin tonë

  Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.