____________________________
Produkte
____________________________
Slider

Produktet

80_foam_strong_hold_stilim_kujdesi_per_floket_ardi_borova

80 FOAM STRONG HOLD

1 500,00 Lek secili 300 ml


Specifikime

 • 80 Foam Strong Hold është mousse që përmes veprimit të tij
  - I jep vëllim
  - I jep qëndrueshmëri flokëve të modeluara
  Ideale për të gjitha llojet e tharjes, qoftë me dorë ose me një shpërndarës. Nuk lë mbetje.
 • Vendoseni në flokë të lagur.
  - Shkundni përpara përdorimit.
  - Përhapeni produktin në mënyrë të barabartë nga rrënjët deri në skajet.
  - Përdoret në flokë të thatë.
 • Produkti është i pasuruar me disa përbërës aktivë që së bashku kryejnë funksione që ndihmojnë flokët,
  - Kremi kundër diellit mbron nga rrezet UV
  - Kondicioneri i kuaternizuar i jep trupit flokët dhe një efekt filmogjenik i bën flokët më të luftueshëm qoftë të lagësht apo të thatë, duke rritur vëllimin dhe shkëlqimin dhe duke ulur ngarkesën elektrostatike.
  - Përzierje e rrëshirave filmogjene dhe fiksuese që i japin musit fuqinë e saj specifike të stilit.
 • Regjistrohuni në buletinin tonë

  Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.