____________________________
Produkte
____________________________
Slider

Produktet

55_craft_mud_stilim_kujdesi_per_floket_ardi_borova

55 CRAFT MUD

1 500,00 Lek secili 100 ml


Specifikime

 • 55 Craft Mud është një dyll opak i mesëm me një pamje të thatë që, përmes veprimit të tij
  - Stiloni flokët
  - Mbron pa peshuar flokët ose pa lënë mbetje.
  Produkt ideal:
  - Për ata që duan të ushqejnë flokët e tyre, duke i stiluar ato
  - Për ata që duan të përdorin dyllë disa herë pa pasur nevojë të lajnë flokët
  - Për ata që duan kaçurrelat e tyre të mbajnë gjatë stilimin
  - Për ata që duan një dyll që nuk thahet ose nuk lë mbetje
 • Vendoseni në flokë të lagur ose të thatë.
  - Fërkoni mirë një sasi dylli mes duarve tuaja për stilim
  - Përhapeni atë në flokët tuaj
  Ju nuk duhet të përdorni nxehtësi pas aplikimit. Spërkatni me Primaria Re-Mineralizing Water për të riaktivizuar dyllin. Edhe nëse aplikoni produktin disa herë, ai nuk grumbullohet, lejon që modeli i flokëve të ndryshohet pa e thyer ose ndryshuar atë. Ka një efekt të lehtë forcimi që nuk thahet.
  Hiqet lehtësisht duke përdorur shampo.
 • Dylli është i pasur me disa përbërës aktivë që së bashku kryejnë funksione që ndihmojnë flokët.
  - Kremi kundër diellit mbron nga rrezet UV.
  - Përzierje e lipideve me mjete formuese që veprojnë shpejt pa i rënduar flokët.
  - Sinergjia e derivateve kationike i jep shkëlqimit të dyllit dhe fuqi së kondicionimi.
 • Regjistrohuni në buletinin tonë

  Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.