____________________________
Produkte
____________________________
Slider

Produktet

101_fix_it_stilim_kujdesi_per_floket_ardi_borova

101 FIX IT!

1 500,00 Lek secili 500 ml


Specifikime

  • Për modele dhe pamje që duhet të zgjasin gjithë ditën. Për ata që kërkojnë një produkt që nuk lë mbetje.
  • Llak ultra i fortë me gaz dhe pa mbetje, i pasuruar me disa përbërës aktivë që së bashku kryejnë funksione që ndihmojnë flokët:
    Polimerët sintetikë: fuqi e fortë mbajtëse.
    Krem kundër diellit: mbrojtje UV.
  • Regjistrohuni në buletinin tonë

    Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.