____________________________
Produkte
____________________________
Slider

Produktet

58_pump_it_stilim_kujdesi_per_floket_ardi_borova

58 PUMP IT!

2 500,00 Lek secili 200 ml


Specifikime

 • 58 Pump It! është llak me teksturë me gaz, për volum të menjëhershëm. Mund ta përdorë kushdo që dëshiron flokë me volum ose ka nevojë të rifreskojë pamjen e tij. Ky produkt është ideal për krijimin e bazave për çdo stil.
 • Llak me cilësi tepër të thatë, me gaz, i pasur me disa përbërës aktivë që së bashku kryejnë funksione që ndihmojnë flokët:
  Polimer sintetik: vëllimi dhe mbajeni.
  Amidoni i orizit: mbajtje e butë.
  Silikonet: shkëlqim.
  Krem kundër diellit: mbrojtje UV.
 • Regjistrohuni në buletinin tonë

  Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.