____________________________
Produkte
____________________________
Slider

Produktet

67_hair_lift_stilim_kujdesi_per_floket_ardi_borova

67 HAIR LIFT

1 500,00 Lek secili 10 g


Specifikime

 • 67 Lift Hair është pluhur mbajtës fleksibël për flokë të hollë përmes veprimit të tij
  - I jep volum flokëve
  - Ju garanton stilime që zgjasin
  Produkti është ideal:
  - Për ata që duan të ushqejnë flokët e tyre, duke i stiluar ato.
  - Për flokët e hollë, por është i përshtatshëm edhe për të gjitha llojet e flokëve.
  - I jep volum flokëve.
  - Për të krijuar modele flokësh të qëndrueshme (mbrëmje ose dasma).
 • Vendosni një sasi të vogël pluhuri në rrënjë ose në furçë duke përdorur kapakun praktik.
  - Vendoseni në flokë të thatë, duke masazhuar rrënjët për të aktivizuar produktin Për të optimizuar vëllimin dhe kohëzgjatjen, pluhuri mund të përdoret gjithashtu përgjatë gjatësisë së flokëve, duke e aplikuar atë në furçë dhe duke e formuar me tharëse.
  - Për një efekt ekstrem, aplikojeni në flokë të lagur, i cili më mund të modelohet, por është mjaft e vështirë.
  Larja e flokëve zvogëlon efektin e vëllimit. Produkti eliminohet me shampo.
  Për të krijuar zona vëllimi në zona të veçanta, aplikoni vetëm në zonat e lokalizuara.
 • Pudër e imët e bardhë e pasuruar me përbërës aktivë që lagështojnë dhe mbrojnë flokët.
  - Kremi kundër diellit mbron nga rrezet UV
  - Volumizuesit aktivizohen kur produkti aplikohet në rrënjët e flokëve dhe masazhohet butësisht duke përdorur majat e gishtave. Ky veprim mekanik lidh rrëshirat në produkt me rrënjët duke i mbështjellë ato në një film të ngurtë.
 • Regjistrohuni në buletinin tonë

  Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.