____________________________
Produkte
____________________________
Slider

Produktet

70_design_glue_stilim_kujdesi_per_floket_ardi_borova

70 DESIGN GLUE

1 500,00 Lek secili 100 ml


Specifikime

 • 70 Design Glue është dylli me një shkëlqim dhe me pamje të lagësht që përmes veprimit të tij
  - Formëson dhe mbron flokët.
  - I jep flokëve efekt të buta.
  Produkti ideal:
  - Për ata që duan të ushqejnë flokët e tyre, duke i stiluar ato.
  - Për ata, flokët e të cilëve janë të imët, të thatë, të pakontrollueshëm, të vështirë për tu mbajtur.
  - Për ata që kërkojnë një pamje të lagësht me shkëlqim dhe pa mbetje.
 • Vendoseni në flokë të lagur ose të thatë
  - Fërkoni një sasi të vogël dylli midis duarve tuaja.
  - Përhapeni atë në mënyrë të barabartë në flokët tuaj.
  Për t'i dhënë dyllit një efekt fiksues më të butë, për një përzierje ekstreme të fuqisë së shkëlqimit përzijeni me Design Glue with Light Drops.
 • Të gjitha formulimet e Affixx përmbajnë Soyactiv® me proteina soje, të cilat gradualisht lëshojnë lagështi në flokë për të gjithë kohëzgjatjen e stilit, ndërsa kremi i diellit mbron ngjyrën e flokëve nga rrezet UV.
 • Regjistrohuni në buletinin tonë

  Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.