Ardi BorovaSTAFI YNË
Salloni “Ardi Borova” ofron të gjtha shërbimet në fushat e parukerisë dhe estetikës.
Këtu përfshihen shërbimet për flokun, fytyrën, duart dhe trupin tuaj, si për ferma dhe për meshkuj.

Ardi
Deniz
Mësuese "Ardi Borova Academy"
Semi
Estetiste
Parukiere

Hits: 765


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube