Ardi Borova

Shërbime

  • PRERJE PËR FEMRA

  • PRERJE PËR MESHKUJ

  • KREHJE PËR FEMRA

  • KREHJE PËR MESHKUJ

  • STILIM PËR MBRËMJE

  • STILIM NUSE

  • GRIM PËR MBRËMJE

  • GRIM NUSE

  • LYERJE, 1 PROÇES

  • LYERJE, 2 PROÇESE

  • LYERJE, 3 PROÇESE

  • LYERJE TË PJESSHME:
   • Fije, 1 ngjyrë
   • Fije, 2 ngjyra

  • LYERJE + FIJE

  • MANICURE

“Martini & Manicure” është një mënyrë joshëse për të shijuar manikyrin me mikeshat


  • PEDICURE

Meshkujt mund të duan të provojnë “Verë & Pedicure"


  • SPA

Aty ku koha ndalon!

Një udhëtim unik dhe i personalizuar. Përtej rutinës standard të SPA-ve, terapistët dhe masazhatorët tanë kujdesen t’ju udhëheqin drejtë një udhëtimi relaksues sipas kërkesave të secilit prej jush. 

Mjedis qetësues që ju ofron një përvojë për trajtim të butë dhe të ngadaltë me një shërbim të veçantë ku ju mund të përjetoni ndjesi të thella relaksimi. Është një përvojë gjallëruese. 


Hits: 1730


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube