Ardi Borova

Post Çertifikim

A do të përfitojë besimi juaj professional nga trajnimi i ekspertëve?

Kursi i pas çertifikimeve është unik në dizajn, plot me risi në përmbajtje dhe është krijuar për të përmbushur nevojat e studentëve me aftësi shumë të mira, sepse ka gjithmonë hapsira për zgjerim të dijeve dhe aftësive profesionale. Ju do të përfshiheni duke depërtuar gjithnjë e më shumë në punën bashkëkohore të Ardi Borova Sallon, ndërkohë që do të keni mundësinë të përvetësoni teknika moderne të punës. Struktura formale e të mësuarit përfshin të gjithë elementët e nevojshëm për t’ju dhënë nxitjen e rëndësishme dhe kusht të domosdoshëm për t'u spikatur në fushat e parukerisë dhe esetikës.

Hits: 821


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube