Ardi Borova

Shkollimi 1-2-1

SPECIALIST

PROFILI I STUDENTIT: Kurset 1 – 2 – 1 mund të ndërtohen duke filluar që nga fillestarët deri tek më të avancuarit. 

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

KOHËZGJATJA: 1 Ditë

DATAT E FILLIMIT: Guida 1 – 2 – 1 mundësohet sipas kërkesave. Ju lutemi, telefononi për më shumë informacion.

PAJISENI ME: Çertifikatë e Personalizuar

INFO

Në qoftë se ju keni objektiva personale që janë jashtë kurseve të standardizuara të “Ardi Borova Academy”, atëherë na kontaktoni për një program të personalizuar 1 – 2 – 1. Instruktorët tanë të mirënjohur do të zhvillojnë një kurikulum të kursit sipas kërkesave tuaja specifike ku mund të jenë të përfshira leksione dhe demostrime - ju vendosni objektivat dhe ne do të bëjmë të mundur përmbushjen e tyre. 

Ambjenti i guidës 1 – 2 – 1 ju siguron një formim më të lartë të udhëzimeve të kërkuara. Studentët do të përfitojnë nga feedback-u i menjëhershëm konstruktiv pas çdo prerje dhe lyerje dhe inkurajohen ta dokumentojnë punën e tyre duke bërë foto para dhe pas, si dhe mbajtja e shënimeve, vizatimeve dhe diagramave. 

Mbani në vëmendje se të gjitha punët dhe demostrimet që do të bëhen nga studentët dhe ekipi i Ardi Borova Academy do të krhyen me modele reale dhe jo koka kukullash. 

Duke filluar me 1 ditë, 5 ditë deri në 10 ditë, ekipi jonë është këtu për të dizenjuar një experiencë unike të mësuari që do të zgjerojë repertorin tuaj dhe të rrisë potencialet tuaja në të mësuar.

 

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 812


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube