Ardi Borova

ABC Prerje

MUAJI I TË HËNAVE

PROFILI I STUDENTIT: Ideal për ata që janë në përfundim të kursit apo për stilist që sapo janë kualifikuar dhe dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike. Ky kurs është perfekt për stilistët që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike të prerjes.  

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

ORARI: 9:00 – 16:00 

KOHËZGJATJA: 4 të Hëna rradhazi

DATAT E FILLIMIT: ___/___/______

PAJISENI ME: “Çertifikata ABC”.

INFO

“4 të Hënat” ju jep më të mirën për të zhvilluar aftësitë dhe njohuritë tuaja. Duke ju futur punës me kokë në sesionet e punës praktike dhe guidave të detajuara nga instruktor të mirë kualifikuar.

 

(*) Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedh në program atë cfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër info, lutemi të na kontaktoni.

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 924


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube