Ardi Borova

ABC Lyerje

MUAJI I TË HËNAVE

PROFILI I STUDENTIT: Ideal për ata që janë në përfundim të kursit apo për parukier të kualifikuar në lyerje që dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike; apo është i përsosur për ata që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike të prerjes.  

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

ORARI: 9:00 – 16:00 

KOHËZGJATJA: 4 të Hëna rradhazi

DATAT E FILLIMIT: ___/___/______

PAJISENI ME: “Çertifikata ABC”.

INFO

“4 të Hënat” kërkon t’ju mësoj kriteret teknike të Ardi Borova Academy.

Kursi jonë “abc Lyerje” është prezantimi i përsosur me këtë formë gjallësuese të përzgjedhjes dhe aplikimit të ngjyrave është një aftësi që do të rrisë mundësitë tuaja të fitimit. Në këtë kurs ju do të studjoni teorinë e tabelës së ngjyrave, për lyerje të plota, të pjesshme dhe teknikat e kombinimit të ngjyrave përmes demostrimit si dhe sesionet e praktikës. Shumë shpejtë do t’ju rritet besimi në përzgjedhjen e ngjyrave që plotësojnë tonin e ngjyrës së klientit tuaj; dhe do të zgjidhni teknikat e aplikimit që do ti japin një dimension tëri prerjes.

Ne besojmë se përvetësimi i këtyre aftësive është më shumë përfitim përpara se të kaloni në një punë më të avancuar, kështu që kapeni mundësinë për ta filluar mbarë botën e ngjyrave.

 

(*) Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedh në program atë cfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër info, lutemi të na kontaktoni.

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 884


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube