Ardi Borova

Manicure & Pedicure

PROFILI I STUDENTIT: Nuk është e nevojshme eksperiencë e mirëfilltë, edhe pse do t’ju kërkohet të punoni shumë dhe me pasion!.

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

ORARI: 9:00 – 16:00 / Ditët: E Hënë – E Premte

KOHËZGJATJA: 9 Javë + 

DATAT E FILLIMIT: ___/___/______

PAJISENI ME: Çertifikat

INFO

Në qoftë se jeni në kërkim të fillimit të një kariere në kujdesin për thonjtë ose të kurseve në manicure & pedicure, kyështë një fillim ideal. 

Çdo grua kërkon të ketë duar dhe këmbë atraktive.Pas çertifikimit, gjatë ushtrimit të profesionit puna do tju kthehet në formë tregtimi sepse klientët do të jenë të interesuar për të përdor të njëjtët produkte që keni përdor ju me ta, kështu që do të filloni tregtimin e produkteve. Ky kurs ju trajnon për:

• Diagnostikimin e thonjve;
• Proçedurën e manicure dhe pedicure
• Proçedura e French manicure
• Puna me kulikulat
• Masazhimi i duarve dhe këmbëve

Përgjatë kursit do të bësh dhe do të të bëjnë trajtime. Është e rëndësishme që thonjtë me xhel apo zgjatjet e tyre t’i hiqni ditën para se të filloni kursin.

 

(*) Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedh në program atë cfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër info, lutemi të na kontaktoni.

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 925


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube