Ardi Borova

Tattoo Vetulla & Konturim Buze

PROFILI I STUDENTIT: Ideal për grimier që sapo janë çetifikuar dhe dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike. Ky kurs është gjithashtu perfekt për grimier që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike.  

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

ORARI: 9:00 – 16:00 / Ditët: E Hënë – E Premte

KOHËZGJATJA: 4 Javë

DATAT E FILLIMIT: ___/___/______

PAJISENI ME: Çertifikat

INFO

Kursi është i përbërë 4 javë të një trajnimi intensiv, i dizenjuar për të ngritur fillestarët në nivel të avancuar si në rikonstruktimin e vetullës ashtu dhe në konturimin e buzëve. Përgjatë ditëve të trajnimit do të përfshihen 12 workshop-e që do t’ju japin mundësinë të perfeksiononi aftësitë tuaja nën ndjekjen dhe mbikqyrjen e trajnuesve të Ardi Borova Academy. 

Tattoo të përhershme dhe të përkohshme.

 

(*) Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedh në program atë cfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër info, lutemi të na kontaktoni.

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 1112


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube