Ardi Borova

Make Up për TV, Film dhe HD Media

PROFILI I STUDENTIT: Ideal për grimier që sapo janë çetifikuar dhe dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike. Ky kurs është perfekt për grimier që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike.  

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

ORARI: 9:00 – 16:00 / Ditet: E Hënë – E Premte

KOHËZGJATJA: 4 Javë

DATAT E FILLIMIT: ___/___/______

PAJISENI ME: Çertifikata Make Up Artist

INFO

Në këtë kurs do të mësoni:

• Teknikat e aplikimit të grimit për TV, film dhe HD media;
• Rëndësiae detajeve, besueshmërisë dhe vazhdimësisë në punën tuaj;
• Planifikimet para produksion;
• Roli i grimierit në proçesin e produksionit;
• Si të punoni në mungesë të set-it tuaj të punës;
• Si të aplikoni një look që të duket sa më natyral në ekran. 

Hyrje në efektet speciale:

• Teknikat e krijimit të efekteve speciale;
• Si të krijohet një punë cilësore;
• Si të krijohen efektet e mavijosjes.

 

(*) Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedh në program atë cfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër info, lutemi të na kontaktoni.

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 1003


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube