Ardi Borova

Make Up për Teater, Balet & Performanca Live në Skenë

PROFILI I STUDENTIT: Ideal për grimier që sapo janë çetifikuar dhe dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike. Ky kurs është perfekt për grimier që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike.  

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

ORARI: 9:00 – 16:00 / Ditet: E Hënë – E Premte

KOHËZGJATJA: 4 Javë

DATAT E FILLIMIT: ___/___/______

PAJISENI ME: Çertifikata Make Up Artist

INFO

Mësoni grimin për skenë. Do t’ju mësojmë se sitë punoni në set-e produksione dhe performancasi dhe sitë sillni në jetë karaktere plotë jetë. 

Performanca live në skenë:

• Si të ngrini një set pune;
• Si të punoni me ekipin e produksionit;
• Teknikat e aplikimit të grimit për t’ju përshtatur dritave të ndryshme të skenës;
• Grimi hap pas hapi në skenë;
• Rolet extra dhe përgjegjësitë e një grimieri në set;
• Teknikat e përshtatshme të pastrimit fytyrës dhe të heqjes së grimit.

Pikturimi i fytyrës:

• Teknikat e pikturimit profesional të fytyrës;
• Si të transformohet fytyra e njeriut në fytyrë kafshe.

Grimi i karaktereve:

• Si të transformohet një performues duke përdor grim të plotë të karakterit;
• Si të krijohet grimi i një look-u për një karakter të frikshëm.

 

(*) Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedh në program atë cfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër info, lutemi të na kontaktoni.

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 1015


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube