Ardi Borova

Make Up për Nuse

PROFILI I STUDENTIT: Ideal për grimier që sapo janë çetifikuar dhe dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike. Ky kurs është gjithashtu perfekt për grimier që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike.  

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

ORARI: 9:00 – 16:00 / Ditet: E Hënë – E Premte

KOHËZGJATJA: 2 Javë

DATAT E FILLIMIT: ___/___/______

PAJISENI ME: "Çertifikata Make Up Artist"

INFO

Do t’ju shoqërojmë përgjatë të gjtihë proçesit të hapave të nusërisë – gjithçka duke filluar nga konsulta e parë deri tek prova e fundit e grimit dhe se si të përgatitet çdo gjë për ditën e madhe. 

Bazat për Grim Nuse:

• Roli i një grimieri në ditën e dasmës;
• Si të mbushësh sezonin me rezervime;
• Tri hapat kyç në proçesin e rezervimeve të nusërisë;
• Si të ndërtohet një çantë me të gjithë produktet/aksesorët e nevojshëm të nusërisë.


Konsultimi për grimin e nusërisë:

• Si të kryhet një konsultim i përshtatshëm për grimin e nusërisë;
• Pyetjet e duhura për t’ia bërë nuses;
• Manierizmat e duhura të konsultimit.


Teknikat e aplikimit të grimit të nuseve:

• Teknikat e aplikimit të grimit të nuseve;
• Si të bëhet kalimi i look-ut të nuses nga paraditja në darkë;
• Si të bëhet një provë e plotë e grimit të nuses


Ikonat e grimit dhe trend-et e viteve të fundit:

• Si është zhvilluar dhe përfshirë industria e grimit ndër vite;
• Si janë zhvilluar produktet e grimit nga grimi i filmave;
• Ikonat e shekullit të XX;
• Grimi ndër epoka;

 

(*) Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedh në program atë cfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër info, lutemi të na kontaktoni.

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 1058


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube