Ardi Borova

Make Up për Foto & Evente live

PROFILI I STUDENTIT: Ideal për grimier që sapo janë çetifikuar dhe dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike. Ky kurs është perfekt për grimier që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike.  

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

ORARI: 9:00 – 16:00 / Ditet: E Hënë – E Premte

KOHËZGJATJA: 4 Javë

DATAT E FILLIMIT: ___/___/______

PAJISENI ME: Çertifikata Make Up Artist

INFO

Me anë të këtij kursi të kombinuar, do të pajiseni me çertifikatën më të kërkuar në Grim. Kur të çertifikoheni do të jeni gati për të bërë revolucionin tuaj në grim dhe fashion. Përgjatë këtij kursi ju do të mësoni se si të vishni klientët tuaj në saj të formave të trupit, moshës, për mbrëmje, dasma, shatëzani etj.

Grimi për Fotografi & Evente Live

• Grimi për sfilata;
• Proçesi i punës në një shfaqje fashion-i;
• Grimi për fashion fotografi;
• Si funksionojnë set-et fotografike 

Arti i grimit për fotografi, reklama dhe Evente Live:

• Ndërtimi i një reputacioni dhe biznesi;
• Mundësitë e punëve me fotograf;
• Arritja e konceptit “bukuri e pastër”;
• Teknikat e grimit për fotografi;
• Grimi i trupit;
• Manierizmat profesional.

 

(*) Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedh në program atë cfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër info, lutemi të na kontaktoni.

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 961


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube