Ardi Borova

Make Up për Fashion, Glamour & Sfilata

PROFILI I STUDENTIT: Ideal për grimier që sapo janë çetifikuar dhe dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike. Ky kurs është gjithashtu perfekt për grimier që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike.  

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

ORARI: 9:00 – 16:00 / Ditet: E Hënë – E Premte

KOHËZGJATJA: 4 Javë

DATAT E FILLIMIT: ___/___/______

PAJISENI ME: Çertifikata Make Up Artist

INFO

Me anë të këtij kursi të kombinuar, do të pajiseni me çertifikatën më të kërkuar në Grim. Kur tëçertifikoheni do të jeni gati për të bërë revolucionin tuaj në grim dhe fashion. Përgjatë këtij kursi ju do të mësoni se si të vishni klientët tuaj në saj të formave të trupit, moshës, për mbrëmje, dasma, shatëzani etj. 

Grimi Glamour & Fantazi:

• Bazat e Glamour-it;
• Teknikat esenciale të syve dhe buzëve;
• Grim Fantazi;
• Puna me kremrat;
• Vizatimet e trupit dhe mbulimet e tattoo-ve;
• Si të krijoni një look të frymëzuar nga Lady Gaga

• Kombinim Grim + Veshje;
• Theksimi i tipareve, zmadhimi, shkëlqimi;

• Unifikimi i hijeve dhe aplikimi i penelit grafit;

Puna me një stilist:

• Si fashion-i dhe grimi influencojnë njëri-tjetrin;
• Pashikimi dhe njohja e trend-eve të ngjyrave;
• Si të plotësohet puna e stilistit me anë të grimit;
• Puna me një grafik fytyre;
• Si të transformohet grimi i përdistshëm për një sfilatë.

Tema specifike: Lidhjet në industrinë e artit të grimit:

• Diversiteti në karierën tuaj;
• Punët vullnetare, asistimi dhe intership-et;
• Agjensitë;
• Zhvillimi profesional;
• Pajisjet dhe distributorët e grimit.

 

(*) Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedh në program atë cfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër info, lutemi të na kontaktoni.

 

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 968


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube