Ardi Borova

Make up artist

Bazat e Make Up Artist

Nuk është e nevojshme eksperiencë e mirëfilltë, edhe pse do t’ju kërkohet të punoni shumë dhe me pasion për grimin!

Formati: Demos / Teori / Praktikë
Orari: 9:00 – 16:00 / E Hënë – E Premte
Kohëzgjatja: 4 Javë
Pajiseni me: Çertifikatën “Make Up Artist”

Prenoto Kursin

Make Up për Nuse

Ideal për grimier që sapo janë çetifikuar dhe dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike. Ky kurs është gjithashtu perfekt për grimier që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike.

Formati: Demos / Teori / Praktikë
Orari: 9:00 – 16:00 / E Hënë – E Premte
Kohëzgjatja: 2 Javë
Pajiseni me: Çertifikatën “Make Up Artist”

Prenoto Kursin

Make Up për Fashion, Glamour & Sfilata

Ideal për grimier që sapo janë çetifikuar dhe dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike. Ky kurs është gjithashtu perfekt për grimier që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike.

Formati: Demos / Teori / Praktikë
Orari: 9:00 – 16:00 / E Hënë – E Premte
Kohëzgjatja: 4 Javë
Pajiseni me: Çertifikatën “Make Up Artist”

Prenoto Kursin

Make Up për Foto & Evente live

Ideal për grimier që sapo janë çetifikuar dhe dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike. Ky kurs është perfekt për grimier që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike.

Formati: Demos / Teori / Praktikë
Orari: 9:00 – 16:00 / E Hënë – E Premte
Kohëzgjatja: 4 Javë
Pajiseni me: Çertifikatën “Make Up Artist”

Prenoto Kursin

Make Up për Teater, Balet & Performanca Live në Skenë

Ideal për grimier që sapo janë çetifikuar dhe dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike. Ky kurs është perfekt për grimier që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike.

Formati: Demos / Teori / Praktikë
Orari: 9:00 – 16:00 / E Hënë – E Premte
Kohëzgjatja: 4 Javë
Pajiseni me: Çertifikatën “Make Up Artist”

Prenoto Kursin

Make Up per TV, Film dhe HD Media

Ideal për grimier që sapo janë çetifikuar dhe dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike. Ky kurs është perfekt për grimier që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike.

Formati: Demos / Teori / Praktikë
Orari: 9:00 – 16:00 / E Hënë – E Premte
Kohëzgjatja: 4 Javë
Pajiseni me: Çertifikatën “Make Up Artist”

Prenoto Kursin

Tattoo Vetulla & Konturim Buze

Ideal për grimier që sapo janë çetifikuar dhe dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike. Ky kurs është gjithashtu perfekt për grimier që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike.

Formati: Demos / Teori / Praktikë
Orari: 9:00 – 16:00 / E Hënë – E Premte
Kohëzgjatja: 4 Javë
Pajiseni me: Çertifikatë

Prenoto Kursin

ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube