Ardi Borova

Estetikë

PROFILI I STUDENTIT:Nuk është e nevojshme eksperiencë e mirëfilltë, edhe pse do t’ju kërkohet të punoni shumë dhe me passion!

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

ORARI: 9:00 – 16:00 / Ditet: E Hënë – E Premte

KOHËZGJATJA: 9 Javë + 

DATAT E FILLIMIT: ___/___/______

PAJISENI ME: Çertifikat

INFO

Në qoftë se je në kërkim të kursit më të mirë mbi estetikën, ke ardhur në vendin e duhur.

Kryesisht trajnimi juaj do të konsistoj në:

• Specializim për kujdesin e lëkurës;
• Kujdesin e lëkurës së fytyrës,
• Depilim;
• Bazat e grimit;
• Trajtime të lëkurës kundër plakjes.

• Skrabe të ndryshme, shoqëruar me masazh;
• Trajtime speciale trupi dhe celuliti;
• Aplikime balte argjile;

Ndjekja e kursit kërkon që të jeni të dedikuar dhe të vëmëndshëm ndaj detajeve.Fitimet e estetistëve janë të konsiderueshme duke ju referuar tregut në Shqipëri.

 

(*) Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedh në program atë cfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër info, lutemi të na kontaktoni.

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 1333


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube